Het ontstaan van…

Het ontstaan van Kalender Op Maat.

Jaren terug kregen we van onze energie leverancier een 5 persoons kalender. Hier konden we onze namen op invullen, zodat we allemaal een eigen kolom kregen binnen de kalender. Op deze wijze kon een ieder in zijn eigen kolom schrijven en kijken, maar ook in de kolom van een ander zien wat zijn plannen c.q. afspraken waren. Nu werk ik in de twee ploegendienst, dus ik had boven mijn kolom om de week een M (morgendienst) of een A (avonddienst) geplaatst.  Het viel mij op dat mijn zoon mij sindsdien nooit meer vroeg wanneer ik moest werken en ik op mijn beurt hoefde hem nooit meer te vragen hoe laat en waar hij zaterdags moest voetballen. Dit konden we namelijk allemaal af lezen op de kalender.

Het jaar daarop dus contact gezocht met onze energie leverancier voor een nieuw exemplaar, maar helaas. Dus moest ik zelf aan het knutselen. Blijkbaar was dat goed gelukt, want ook familie en kennissen wilden graag hun eigen exemplaar. 

Inmiddels is de kalender bekend bij vele gezinnen in binnen- en buitenland. Ook pleeggezinnen, gezinstehuizen, verzorging centra’s, bedrijven enz. enz. hebben het gemak ontdekt van Kalender Op Maat. En ja zeg nou zelf, waar vind je een kalender waar meer dan 13 personen hun eigen plekje hebben op een kalender.  Dat kan alleen maar op een kalender van Kalender Op Maat.